produsén sprayer
sprayer tatanén
knapsack sparyer

Sprayer Tatanén Patut Pilihan Anjeun​​​​

Kami nyertakeun 12 séri kalayan langkung ti 600 jinis sprayer pikeun tatanén sareng kebon sareng parantos fokus kana irigasi pikeun ngebon bumi dina panganyarna.

Bengkel husus

video pondok hirup
Dr THEODOR FRIEDTICH tina Organisasi Pangan sareng Pertanian PBB kabetot pikeun nganjang sareng mésér sprayers branded pasar.
Kakuatan produksi
Éta produsén profésional panggedena sprayers di Asia, ngahijikeun r & d, produksi jeung jualan.​​​​​​​
Ngeunaan SeeSa 
Langkung ti 40 taun manufaktur profésional tina sprayers, 80% tina produk anu diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat.

Sistim kualitas

Kamekaran Desain

Migawé bareng kalayan China Agricultural University, éta geus jadi salah sahiji lembaga R&D profésional panggedéna jeung paling otoritatif pikeun sprayers di Cina.
 

Memorabilia

30 taun, sarat legenda sareng jalma reuwas di dunya ieu 30 taun, diasah pikeun ngalaksanakeun sajenis 
wani buru-buru.
 

Ngahargaan

Hiji produk didaptarkeun dina Program Spark Nasional, opat dibéré bijil Produk Zhejiang High-tech, 40 nyaéta Patén Nasional, sareng 30 anu ngalamar patén Imah.
 

Kakuatan

Langkung ti 400 sét alat manufaktur sprayer dina tingkat canggih, kalayan aset tetep langkung ti 200 juta yuan.

Digital Showroom

Upami anjeun hoyong langkung seueur ngeunaan kamampuan manufaktur urang, anjeun tiasa ngaklik avatar dina adegan, atanapi nampi uleman kuring!

Produk Anyar

Bérita paling énggal

1200.jpg
30 Oktober 2020
Wakil perdana menteri Cina negeskeun persiapan padet pikeun ekspo impor

BEIJING, 20 Oktober (Xinhua) -- Wakil Perdana Menteri Cina Hu Chunhua Salasa negeskeun pikeun ngarengsekeun pras...

xinw.jpg
30 Oktober 2020
Cina pikeun neraskeun ngamajukeun pambukaan kauangan: sentral

SHANGHAI, 24 Oktober (Xinhua) -- Cina bakal neruskeun ngadorong ka hareup bubuka-up industri finansial sarta nyieun hiji pasar-berorientasi, lingkungan bisnis internasional dumasar-hukum, ceuk gubernur bank sentral nagara urang Sabtu. palaksanaan pinuh tina 'pre-e

33.jpg
30 Oktober 2020
Cina unveils ukuran anyar pikeun naekeun usaha swasta

BEIJING, 26 Oktober (Xinhua) -- Otoritas Cina geus digulung kaluar ukuran anyar pikeun sapi up rojongan pikeun usaha swasta. Usaha bakal inténsif pikeun ngurangan waragad perusahaan pikeun usaha swasta, nguatkeun rojongan inovasi ilmiah sarta téhnologis, sarta ngaronjatkeun suplai. tanah an

Simkuring gaduh béréndélan cutatan béda jeung purchasing profésional & tim jualan pikeun ngajawab pamundut anjeun gancang.
Surélék:claire@shixia.com
 Wechat: 18767694258
Taros Kami
Shixia Holding Co., Ltd. diadegkeun dina 1978, anu ngagaduhan langkung ti 1.300 karyawan sareng langkung ti 500 sét rupa-rupa mesin molding suntik, mesin blow molding sareng alat canggih anu sanés.

Tumbu Gancang

Kategori produk

Kantunkeun pesen
Taros Kami
Tuturkeun Kami
Hak Cipta © 2023 Shixia Holding Co.,Ltd.Sadaya hak disimpen.| Peta situs | Kawijakan Privasi |Rojongan Ku Leadong