produsen sprayer
sprayer tetanèn
sparyer knapsack

Sprayer Pertanian Worth Pilihan Panjenengan

Kita nyakup 12 seri kanthi luwih saka 600 jinis sprayer kanggo tetanèn lan kebon lan fokus ing irigasi kanggo kebon omah ing jaman saiki.

Bengkel Khusus

Video singkat langsung
Dr THEODOR FRIEDTICH saka Organisasi Pangan lan Pertanian PBB kasengsem ngunjungi lan tuku sprayer merek pasar.
Kekuwatan produksi
Iki minangka produsen sprayer profesional paling gedhe ing Asia, nggabungake r&d, produksi lan dodolan.​​​​​​​
Babagan SeeSa 
Luwih saka 40 taun manufaktur profesional sprayer, 80% produk diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat.

Sistem Mutu

Pangembangan Desain

Ing kerjasama karo China Agricultural University, wis dadi salah siji sing paling gedhé lan paling kuoso profesional R&D institusi kanggo sprayers ing China.
 

Kenangan

30 taun, diisi legenda karo wong-wong sing kaget ing jagad iki 30 taun, dilatih kanggo latihan 
wani kesusu.
 

Opah

Siji produk kadhaptar ing Program Spark Nasional, papat dianugerahi Sertifikat Produk berteknologi Tinggi Zhejiang, 40 yaiku Paten Nasional, lan 30 nglamar paten Ngarep.
 

kekuwatan

Luwih saka 400 set peralatan manufaktur sprayer ing tingkat lanjut, kanthi aset tetep luwih saka 200 yuta yuan.

Showroom Digital Kab

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kemampuan manufaktur, sampeyan bisa ngeklik avatar ing adegan, utawa nampa undhanganku!

Produk Anyar

Warta paling anyar

1200.jpg
30 Oktober 2020
Wakil Perdana Menteri China negesake persiapan sing kuat kanggo pameran impor

BEIJING, 20 Oktober (Xinhua) -- Wakil Perdana Menteri China Hu Chunhua dina Selasa negesake ngrampungake pras...

xinw.jpg
30 Oktober 2020
China kanggo terus maju financial opening-up: tengah

SHANGHAI, 24 Oktober (Xinhua) -- China bakal terus nerusake pambukaan industri finansial lan nggawe lingkungan bisnis internasional sing berorientasi pasar, adhedhasar hukum, ujare gubernur bank sentral negara kasebut ing dina Sabtu. implementasine lengkap saka 'pre-e

33.jpg
30 Oktober 2020
China mbukak langkah-langkah anyar kanggo ningkatake bisnis pribadi

BEIJING, 26 Oktober (Xinhua) - Panguwasa China wis ngluncurake langkah-langkah anyar kanggo nambah dhukungan kanggo perusahaan swasta. tanah an

Kita duwe dhaptar kutipan sing beda lan tim purchasing & sales profesional kanggo njawab panjaluk sampeyan kanthi cepet.
Email:claire@shixia.com
 Wechat: 18767694258
Hubungi Kita
Shixia Holding Co., Ltd. didegake ing taun 1978, sing duwe luwih saka 1.300 karyawan lan luwih saka 500 set macem-macem mesin cetakan injeksi, mesin blow molding lan peralatan canggih liyane.

Link Cepet

Kategori Produk

Ninggalake Pesen
Hubungi Kita
Tindakake Kita
Hak Cipta © 2023 Shixia Holding Co.,Ltd.Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.| Sitemap | Kebijakan Privasi |Dhukungan dening Leadong