Imah » Produk » Manual Sprayer » Pamicu Sprayer » SX-2077-1 pemicu sprayer
Taros Kami

Artikel nu patali

ngamuat

Bagikeun ka:
tombol babagi facebook
tombol babagi twitter
tombol babagi garis
tombol babagi wechat
tombol babagi linkedin
tombol babagi pinterest
tombol babagi whatsapp
bagikeun tombol babagi ieu

SX-2077-1 pemicu sprayer

5 0 ulasan

Service Produk: Trigger Sprayer
Modél produk: SX-2077-1
Meas Pack: 1PC/OPP TAS, 120PCS/CTN

kuantitas:

Rincian gancang

Tipe: Penyemprot
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: TingaliSa
Jumlah modél: SX-2077-1
Jenis Sprayer: Pemicu
Bahan: PP JEUNG PE
Pamakéan: Kebon
Jenis plastik: PP JEUNG PE
warna: Disaluyukeun
Nozzle: Nozzle Biasa Plastik

Kamampuhan suplai

50000 Potongan / Potongan per Poé

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan 1 pc/opp tas, 120 PCS/CTN
Palabuhan Ningbo

Waktos prosés :

Kuantitas (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est.Waktos (dinten) 30 Pikeun dirundingkeun

Rincian

Tipe SX-2077-1
Kapasitas (l) 260
Bahan PP, PE
QTY/CTN(PCS) 120
Bungkusan Ukuran (CM) 64*33*38
20GP (PCS) 41760
40GP (PCS) 86640
40 HQ (PCS) 107640


SX-2077-1 pemicu sprayerSX-2077-1 pemicu sprayer


saméméhna: 
Teras: 
Shixia Holding Co., Ltd. diadegkeun dina 1978, anu ngagaduhan langkung ti 1.300 karyawan sareng langkung ti 500 sét rupa-rupa mesin molding suntik, mesin blow molding sareng alat canggih anu sanés.

Tumbu Gancang

Kategori produk

Kantunkeun pesen
Taros Kami
Tuturkeun Kami
Hak Cipta © 2023 Shixia Holding Co.,Ltd.Sadaya hak disimpen.| Peta situs | Kawijakan Privasi |Rojongan Ku Leadong