Ngarep » Produk » Sprayer Manual » Handheld Sprayer » SX-5073-1 sprayer tekanan tangan
Hubungi Kita

Artikel sing gegandhengan

loading

Share menyang:
tombol enggo bareng facebook
tombol enggo bareng twitter
tombol enggo bareng baris
tombol enggo bareng wechat
tombol enggo bareng linkedin
tombol enggo bareng pinterest
tombol enggo bareng whatsapp
nuduhake tombol enggo bareng iki

SX-5073-1 sprayer tekanan tangan

5 0 Ulasan

Layanan Produk: Pressure Sprayer
Model produk: SX-5073-1
Paket ukuran: 15 pcs/ctn

Jumlah:

Rincian cepet

Merk Seesa Seesa Seesa
nomer produk SX-5073-1   SX-5073-7 SX-5073-4
Ukuran produk 61x40x30cm 58x35x34 cm 60x37x36.5cm
Tingkat packing 20 pcs/karton 15 pcs/karton 15 pcs/karton
Kapasitas Rated 1L 1.5L 2L
Bahan PP, PE PP, PE PP, PE
Adegan sing ditrapake GardeningHousehold CleaningDisinfeksi GardeningHousehold CleaningDisinfeksi GardeningHousehold CleaningDisinfeksi


Kapabilitas Pasokan

200000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan 15 PCS/CTN:  
75*44*36.5 cm
Pelabuhan NINGBO

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 3000 > 3000
Est.Wektu (dina) 30 Kanggo rembugan

Rincian

SX-5073-1 sprayer tekanan tanganSX-5073-1 sprayer tekanan tangan

ITEM NO.
Packing
UKURAN PACKING
20GP
40GP
40 HQ
SX-5073-1(1L)
20 pcs/ctn
610 * 400 * 300 mm
7600 pcs
15800 pcs
18500 pcs
SX-5073-7(1.5L)
15 pcs/ctn
580 * 350 * 340 mm
6000 pcs
12600 pcs
14700 pcs
SX-5073-4(2L)
15 pcs/ctn
600 * 370 * 365 mm
5100 pcs
10605 pcs
12525 pcs

Sadurunge: 
Sabanjure: 
Shixia Holding Co., Ltd. didegake ing taun 1978, sing duwe luwih saka 1.300 karyawan lan luwih saka 500 set macem-macem mesin injeksi, mesin blow molding lan peralatan canggih liyane.

Link cepet

Kategori produk

Ninggalake Pesen
Hubungi Kita
Tindakake Kita
Hak Cipta © 2023 Shixia Holding Co.,Ltd.Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.| Sitemap | Kebijakan Privasi |Dhukungan dening Leadong